åt det och det var hur smarrigt som helst.
Rostade bröd och hällde på av denna underbara olivolja som är den bästa jag smakat någon gång.
Jag har inte trott det varit så stor skillnad tidigare, men dom hade provsmakning en gång i affären och när man jämförde kände man verkligen vilken skillnad det var. Den här är supergod naturell. Bara att doppa bröd i den är moaaah.
Jag har inte trott det varit så stor skillnad tidigare, men dom hade provsmakning en gång i affären och när man jämförde kände man verkligen vilken skillnad det var. Den här är supergod naturell. Bara att doppa bröd i den är moaaah.
El Coto tycker jag är ett mycket prisvärt vin och det passade perfekt till mackorna.
Till huvudrätt blev det kyckling. Skar den i hyfsat tjocka avlånga bitar. Rulla i mjöl, doppa i lite vispat ägg, sen.. panera i krossade majschips (naturella) som smaksatts med chili och riven parmaost (eller någon annan hårdost med mycket smak). Till det ris och en enkel sås gjord på 3 dl gräddfil och 2 msk chilisås, voila - hur enkelt som helst och gott som bara den. Kycklingen stektes på plåt i ugnen med lite olivolja under sig.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar